Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ! Nadštandardné bývanie v byte s vlastnou záhradou, garážou aj vonkajším parkovacím miestom Nové Mesto nad Váhom

OKRES Nové Mesto nad Váhom
PLOCHA 83 m2
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení klienta ponúkame na predaj 3,5-izbový byt s úžitkovou plochou 83 m2, nachádzajúci sa na 1. nadzemnom podlaží v bytovom dome v obci Podolie., zdialenej len 10 minút autom od Nového Mesta nad Váhom.

Dispozične sa byt skladá zo vstupnej chodby, obývačky so vchodom na východne orientový balkón; kuchyne, ktorá pozostáva z moderne zariadenej kuchynskej linky so vstavanou umývačkou riadu, plynovou variacou doskou, digestorom, vstavanou elektrickou rúrou, mikrovlnkou a americkou chladničkou. Toto prostredie príjemne dopĺňa aj biokrb pri jedálenskom stole. 

Ďalej sa v byte nachádza spálňa orientová na východ, detská izba orientovaná na západ a menšia detská izba so vstupom z kuchyne, ktorá sa dá kľudne využiť aj ako pracovňa, alebo šatník. V tejto miestnosti je vzadu odkladací priestor, kde je umiestnená práčka a vstavaná skriňa pre odkladanie napríklad aj domácich spotrebičov. 

Zo vstupnej chodby sa vchádza na samostatnú toaletu s umývadlom, Byt disponuje aj priestrannou kúpeľňou, ktorá sa dá po náročnom dni využiť ako malé domáce wellness. Na výber máte relax v hydromasážnej rohovej vani alebo sprchový kút, v ktorom je nainštalovaný nový sprchový panel s termostatickou hlavicou a podsvietením, kde môžete na uvolnenie tela použiť aj vodné trysky.

Byt prešiel kompletnou rekonstrukciou vrátane rozvodov elektriny, vody a kúrenia v roku 2013. V celom byte boli urobené nové sadrové omietky, položená vysokolesklá 8mm laminátová podlaha, vymenené dvere za drevené s obložkovými zárubňami. O príjemné prostredie a klímu je postarané prostredníctvom lokálnej rekuperácie, ktorá svojim výkonom zabezpečí čerstvý vzduch v celom byte  a využiť môžete aj klimatizáciu, ktorá v prechodnom období príjemne zohreje celý byt a naopak počas horúcich letných dní zabezpečí ochladenie priestoru.

Pohodlné bývanie  v tomto nadštandardne zariadenom byte zabezpečujú inteligentné technológie, pomocou ktorých viete cez mobil ovládať osvetlenie skoro v celom byte, lokálnu rekuperáciu a klimatizáciu. Bezpečnosť bytu je zabezpečená alarmom.

Bývanie v tomto byte naviac spríjemňuje záhrada, ktorá je uzatvoreným priestorom a využívajú ju výlučne rodiny bývajúce v tomto bytovom dome. Každý byt má pridelenú svoju časť, pričom k tomuto bytu prislúcha altánok pripojený na elektrickú energiu a detské ihrisko.

Bytový dom prešiel len nedávno rekonštrukciou vnútorných spoločných priestorov. K tomuto bytu prislúcha aj samostaná murovaná pivnica s rozlohou 3,80 m2; samostatná garáž s rozlohou 18 m2, pre státie jedného automobilu, s regálmi po celej stene s možnosťou využitia pre ďalšie uskladnenie vecí. Takžiež sú k dispozícii spoločné priestory bicyklárne a sušiarne, pre odkadanie sezónnych vecí ako sú bicykle, kočíky, lyže, pneumatiky a podobne...

Kúrenie v celom byte je centrálne plynové prostredníctvom radiátorov, voda je obecná a na odpadové vody sa využíva kanalizácia. 

Obec Podolie disponuje všetkou občianskou vybavenosťou. Nájdete tu potraviny, kaviareň, pohostinstvá, materskú školu zo základnou školou, zdravotnícke zariadenia so zubným lekárom, všeobecnou ambulanciou pre deti a dorast, ambulanciou vnútorného lekárstva, lekáreň, rôzne záujmové združenia, Park miniatúr. O kultúru a zábavu tu nie je núdza, nakoľko v obci sa každoročne konájú aj rôzne kultúrne podujatia.

Prezrite si tento príjemný byt aj v priloženej 3D obhliadke, vo videu a v prípade záujmu si neváhajte dohodnúť osobnú obhliadku.

V prípade financovania kúpy úverom, rada poradím a vybavím všetky potrebné náležitosti k jeho získaniu od banky, cez poisťovne až po kataster. Šetrite svoj čas aj financie a nechajte tento proces na odborníkov. 

Ing. Lenka Miklovičová, RSc.                                                                                                                                        miklovicova.lenka@gmail.com                                                                                                                                                                  0902616542

ZOBRAZIŤ VIAC

3d prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
83 m2
Stav:
úplne prerobený

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI