Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Štvorizbový bungalov s výmerou 162m2 na pozemku 1010 m2, v bezpečnom uzavretom komplexe v centre mesta Trenčín

ULICA Zlatovská
OKRES Trenčín
PLOCHA 162 m2
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte kombináciu pokojného miesta s ľahkým prístupom na diaľnicu, ku kompletnej občianskej vybavenosti, aj do centra mesta, ste na správnej adrese.

Vaše sny naše reality s.r.o. Vám ponúka na predaj jednopodlažný rodinný dom vo výbornej lokalite Zlatovská ulica, 10 minút pešou chôdzou do historického centra.

 

Štvorizbový samostatne stojaci rodinný dom sa nachádza  v súkromnom uzavretom komplexe ako posledný za zástavbou štyroch radových domov v súkromnej uličke.

Bol postavený v roku 2008 a je vo výbornom stave, stojí na pozemku 1010m2, celková zastavaná plocha predstavuje 239m2 a úžitková plocha 162m2, vrátane garáže o výmere 29 m2.

 

Dom pozostáva z predsiene, kuchyne s komorou, priestrannej obývacej izby s východom do záhrady, troch izieb, technickej miestnosti, kúpeľne, WC a garáže. Dom disponuje povalou s odkladacím priestorom.

Nehnuteľnosť je postavená z tehly s 8 cm izoláciou. V dome je plynový kotol a v obývacej izbe môžete využiť aj nádherný krb, v dome sa nachádza alarm aj klimatizácia.

 

Priestranný pozemok s altánkom, jazierkom, udržiavanou okrasnou zeleňou, úžitkovou záhradou a rodiacimi ovocnými stromami poskytujú možnosť pasívnej aj aktívnej relaxácie. 

Na pozemku sa nachádza aj studňa s úžitkovou vodou a záhrada má automatickú závlahu.

 

Parkovanie pod prístreškom pre dve autá, v garáži alebo priamo pred domom je skvelá možnosť pre tých, ktorí majú viac ako jedno vozidlo.

Ďalšia výhoda pre potencionálnych záujemcov je možnosť zakúpenia samostatne stojacej dvojgaráže s pozemkom a detským ihriskom.

 

Nehnuteľnosť je vo výbornej lokalite, v pešej blízkosti je škola, škôlka, pošta, zástavka MHD, zdravotné stredisko, reštaurácie a potraviny. 

 

Mesačné náklady sú 140 Eur.

 

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať

 

ZOBRAZIŤ VIAC

3d prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1010 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
162 m2
Zastavaná plocha:
239 m2
Podlahová plocha:
133 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2008
Rok kolaudácie:
2008
Celková plocha:
162 m2

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI