Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v obci Ivanovce Ivanovce

ULICA Ivanovce
OKRES Trenčín
PLOCHA 213 m2
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Vaše sny naše reality Vám ponúka na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v blízkosti centrálnej časti obce Ivanovce, v lokalite so zástavbou rodinných domov. Jedná sa o tichú časť obce s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Dom je preto vhodný ako na okamžité bývanie, tak aj na rekonštrukciu do moderného štýlu. Dom sa dá kúpiť aj s existujúcim vybavením.
V rodinnom dome sa nachádza jedna bytová jednotka, prešiel drobnou rekonštrukciou. Dispozíciu prízemia tvorí chodba so schodiskom, kuchyňa, špajza, obývačka a kúpeľňa, 1 NP tvoria tri izby a ďalšia kúpeľňa. V podzemnom podlaží domu sa nachádzajú garáž, vínna pivnica a skladové priestory.

Na pozemku sú vybudované prípojky vody, kanalizácie, elektrickej energie, zemného plynu.
Na pozemku stojí altánok, bazén, skleník a pekná okrasná záhrada.
 
ZOBRAZIŤ VIAC

3d prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
213 m2
Úžitková plocha:
213 m2
Plocha pozemku:
779 m2
Zastavaná plocha:
178 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Balkón:
nie

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI