Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zrekonštruovaný 3-izbový byt vo výbornej lokalite Nového Mesta nad Váhom Nové Mesto nad Váhom

ULICA Malinovského
OKRES Nové Mesto nad Váhom
PLOCHA 69 m2
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení klienta ponúkame na predaj 3-izbový byt na Malinovského ulici v Novom Meste nad Váhom, nachádzajúci sa na 3.poschodí s výťahom.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou v roku 2022, je kompletne zateplený s novou fasádou, v roku 2023 bol zrekonštruovaný aj výťah.

V samotnom byte v roku 2019 prebehla rekonštrukcia bytového jadra, boli vymenené stupačky, rozvody vody a elektrické rozvody v celom byte. Nové vstupné bezpečnostné dvere, kvalitné drevené interiérové dvere v celom byte,  sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením  a nové stierky dodávajú bytu štýlový vzhľad.

Dispozične sa byt skladá z veľkej vstupnej chodby, obývacej izby, dvoch spální, kuchyne, kúpeľne a samostatnej toalety. Všetky izby sú nepriechodné a ponúkajú tak dostatok súkromia a priestoru.

Z obývačky je vstup na zrekonštruovaný balkón s rozlohou cca 6m2, orientovaný do tichého prostredia, ktorý zabezpečuje príjemný oddych na čerstvom vzduchu. K bytu prislúcha aj samostatná murovaná pivnica v suteréne bytového domu.

Byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite, s rýchlym prístupom k mestskej infraštruktúre , len 200m od autobusovej a vlakovej stanice  a  naozaj len na skok od supermarketu  LIDL, lekárne, školy, škôlky, zdravotníckych zariadení a tiež centra mesta.

Byt je k dispozícii na okamžité presťahovanie.

Ak hľadáte byt, ktorý spája pohodlie s moderným bývaním v skvelej lokalite, neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky tohto bytu.

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68 m2
Stav:
úplne prerobený

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI