Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÝ 2 IZBOVÝ, 65 m2 BYT NA LIPTOVSKEJ ULICI V TRENČÍNE Trenčín

ULICA Liptovská
OKRES Trenčín
PLOCHA 70 m2
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Jedinečná príležitosť stať sa majiteľom tohto krásneho 2-izbového bytu vo vyhľadávanej lokalite Trenčín-Juh. Byt sa nachádza v modernom bytovom dome z r.2014. Reprezentatívny vstup a široké schodisko s výťahom zaručuje komfortný život všetkým vekovým kategóriám.

Celková výmera bytu je 65 m2, loggia má 5 m2, samostatná pivnica 4 m2. Byt disponuje širokou vstupnou halou so vstavanými skriňami, veľkou obývačkou, kuchyňou, spálňou so vstavanými skriňami, kúpeľnou a samostatnou toaletou. 

Útulná kuchyňa je esteticky oddelená priechodovou priečkou od obývacej miestnosti. Obývačka je slnečná vďaka veľkému oknu so vstupom na loggiu, kde si môžete vychutnať raňajky a kávu s výhľadom na okolitú prírodu.
Samostatná spálňa disponuje tiež vstupom na loggiu, čo zabezpečuje ideálne svetelné podmienky a možnosť relaxácie na čerstvom vzduchu.

Mesačné náklady sú do 210 EUR. Celý byt je vynikajúco udržiavaný a pripravený na okamžité nasťahovanie.

 

Predajná cena bytu je 126 100,- EUR.

K bytu je možnosť zakúpenia parkovacieho státia v sume 9 900,- EUR.

 

Ak hľadáte svoj vysnívaný domov v Trenčíne, neváhajte a kontaktujte ma.

Teším sa na obhliadku s Vami

 

ZOBRAZIŤ VIAC

3d prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
70 m2
Podlahová plocha:
65 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI